Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheata

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Poszukuje cheata najlepiej ESP, albo jakięs inne WH, bez zbędnych pierdół typu distance, broń, postawa, chciałbym

prostokąty, oraz, jeżeli jest to możliwe, radar, jakby blackbird ( to jest alternatywa do w/w WH )

Ma ktoś dostęp do tego chacka? blackops2aimbot.jpg

Prosiłbym o niewykrywalnego.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up

skoncz wysylac wszedzie te twoje haczki z mediafire , bo i tak nikt tego nie pobierze nikt nie bedzie pobieral wirusów albo 100 % wykrywalnych hacków.

Opublikowano

@up

skoncz wysylac wszedzie te twoje haczki z mediafire , bo i tak nikt tego nie pobierze nikt nie bedzie pobieral wirusów albo 100 % wykrywalnych hacków.

Hahaha bardzo śmieszne :D No ok w takim razie zaid wstawia fake haki. Może to Cię przekona:

http://www.mpcforum.pl/topic/782370-szukam-wh/

Czasami warto ugryźć się w język ;/

Opublikowano

@up

Link który wysłałeś jest wallhackiem mowiąc przy tym że jest to to samo co na screenie natomiast na screenie jest ESP nie wallhack.

To co wysłałeś nie przypomina odniesienia do tematu zaida , lecz po prostu wrzuty którą mogłeś podmienić wrzucając do tego hacka .

Skoro chcesz wysyłać hacki na mediafire to chociaż napisz iż jest to plik z tematu zaida i dodaj skan. Bo jak już pisałem nikt nie będzie pobierał w ciemno takich plików jak cheaty.

Jak widzisz sam moderator poprosił Cię o skan więc : czasami warto ugryźć się w język ;/

Opublikowano

Proszę Cię... Nie chce się hejcić albo coś ale jak nie wiesz to nie mów. Link, który wysłałem to nie jest Magic Wallhack tylko ESP. :)

Koniec, kropka.

Opublikowano

@up Czasami jestem zmęczony i mogę przez przypadek zły link wkleić , więc przepraszam że cię tym uraziłem (?) , ale takie błędy robię rzadko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...